Hand grabbing a roll of Euro bills. Isolated on a white background.

Δήμος Λαμιέων: Καταγραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Hand grabbing a roll of Euro bills. Isolated on a white background.

Έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 θα συνεχιστεί η καταγραφή φυσικής παρουσίας των δικαιούχων επιδομάτων, από τοΓραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέων.
Το Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέων παρακαλεί για την άμεση ανταπόκριση των δικαιούχων γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα γίνει αναστολή καταβολής των επιδομάτων και διευκρινίζει ότι οι υπάλληλοι του, είναι στη διάθεση των δικαιούχων για κάθε διευκρίνιση.
"Παρακαλούνται οι επιδοματούχοι να προσέλθουν στα Γραφεία Πρόνοιας του Δήμου Λαμιέων για καταγραφή κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10:00 π.μ έως 1:00 μ.μ., έχοντας μαζί τους:
• Την αστυνομική τους ταυτότητα.
• Το Ε1 και εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2014 και
• Υπεύθυνη Δήλωση, όπου θα δηλώνουν αν λαμβάνουν ή όχι σύνταξη ή επίδομα.
Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης ή άλλου κωλύματος στην αρμόδια υπηρεσία θα προσέρχεται ο νόμιμος εκπρόσωπος ή εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του δικαιούχου."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …