Προσλήψεις σε πουλμανάκι εργολάβου

εβο

Πρωτοφανείς διαδικασίες για προσλήψεις του ποδιού και της εξαθλίωσης καταγγέλλει το Σωματείο υπαλλήλων και εργατοτεχνιτών Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ Αιγίου, με μία ανακοίνωση που οφείλει το υπουργείο Άμυνας και ο υπουργός που προσκυνά την θάλασσα, να βρει το χρόνο, να πάρει μέτρα και να μην κάνει ότι δεν γνωρίζει:

"Ένα παγιδευμένο πουλμανάκι έξω από την ΠΥΡΚΑΛ  Υμηττού, ήταν ο τόπος αίτησης για εργαζόμενους – δούλους στα ΕΑΣ!!Ο εργολάβος της ΑΚΜΩΝ σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση των ΕΑΣ και κάποιους ελάχιστους συνδικαλιστές συντόνιζαν την όλη επιχείρηση.
Στις 18 Νοέμβρη το πρωί, άγνωστος αριθμός αυτών των αιτούντων, μπήκαν για δουλειά στο εργοστάσιο του Υμηττού, όπως μπαίνουν οι δούλοι σε γαλέρα!!
Τα ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) δεν είναι όμως ούτε τσιφλίκι, ούτε γαλέρα κανενός, είναι δημόσια επιχείρηση και ανήκουν στον ελληνικό λαό, με προϊστάμενο τον Υπουργό Άμυνας.
Γιατί κ.Βίτσα συναινείτε σ’ αυτό το αίσχος;; Γιατί τα 2/5 του κόστους κατά εργαζόμενο να το παίρνει ο ΑΚΜΩΝ;; Γιατί να θρέφουμε δουλεμπορικές εταιρείες μειώνοντας τις αποδοχές των εργαζομένων;; Πότε θα σταματήσει πια αυτό;;
Και το πιο τραγικό, για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια το εργοστάσιο του Αιγίου μένει ΑΦΥΛΑΚΤΟ και πάλι εξ’ αιτίας της συνδιοίκησης των εργολάβων!!  …με δυο φύλακες δεν εποπτεύονται 92 στρέμματα τέτοιας βαρύνουσας σημασίας..!!
7 μήνες απραξίας  κι ατελέσφορης διοίκησης, με  εργοστάσια χωρίς Α’ ύλες, χωρίς υλικά παραγωγής και ανταλλακτικά μηχανών, με το επείγον στις διαδικασίες προμήθειας να ισούται με 2 μήνες, με το μηχανογραφικό σύστημα SAP να παραπαίει, η διοίκηση αποφασίζει αλλοπρόσαλλα να ευθυγραμμιστεί με το νόμο που επί μήνες αγνοούσε και να  διώξει εσπευσμένα τους εργαζόμενους ώστε να καταναλώσουν  τα υπόλοιπα των αδειών τους, αποδιοργανώνοντας παντελώς τα εργοστάσια!!
Οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες, και όλοι αυτοί οι  επικίνδυνοι σχεδιασμοί  πρέπει να πάρουν τέλος όσο είναι καιρός.
Κύριε Υπουργέ Άμυνας, κύριε ΑΝΥΕΘΑ σας καλούμε να επέμβετε και να βάλετε ένα τέλος σ’ αυτή τη ντροπή! Μην αφήσετε να διαλυθούν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, είναι περιουσία που διαχειρίζεστε και έχετε την ευθύνη, με απόφαση του ελληνικού λαού.
Τηρήστε τη δέσμευση σας, σταματήστε το δουλεμπόριο των εργολάβων,  προκηρύξτε τις θέσεις  μέσω ΑΣΕΠ και μη ζηλεύετε την επισφαλή  δόξα των προκατόχων σας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …