"Σβήνει" το μεγαλύτερο Ελληνικό νοσοκομείο

nosokomeia
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τα Τα «οξυμένα προβλήματα» που υπάρχουν στον «Ευαγγελισμό», στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, οδηγούν το προσωπικό του, να κατέβει στους δρόμους και να εξαγγείλει κινητοποιήσεις, μήπως και τους ακούσει  το υπουργείο και αναλογιστεί την πτώση της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας επιτέλους μέτρα, για την αποφυγή της οριστικής κατάρρευσής της.
Το Πρόγραμμα κινητοποιήσεων τους όπως ανακοινώθηκε διαμορφώνεται:
Τρίτη 24 Νοεμβρίου Σύσκεψη με τους εργαζόμενους των χειρουργείων 7.15 πμ στην πυλωτή των χειρουργείων και αποκλεισμός των ταμείων στη Γενική Εφημερία, ώστε να μην πληρώνουν στα επείγοντα οι ανασφάλιστοι, αλλά και οι ασφαλισμένοι των οποίων οι εξετάσεις δεν καλύπτονται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου Σύσκεψη με τους εργαζόμενους των εργαστηρίων 12.30 το μεσημέρι (έξω από το Βιοχημικό Τμήμα (3ος ορ. κτιρίου εργαστηρίων).
Πέμπτη 26 Νοεμβρίου Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων θα συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνουν ενώσεις συνταξιούχων με αιχμή το ασφαλιστικό & τις παροχές υγείας – πρόνοιας και σύσκεψη με τους διοικητικούς υπαλλήλους στη 1μμ έξω από την κεντρική Γραμματεία.
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου Συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου στις 8 το πρωί. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ευαγγελισμού θα κορυφωθούν με τη συμμετοχή στην πανυγειονομική απεργία στις 2 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δόμνα Μιχαηλίδου: 14 μέτρα για την ισότητα των γυναικών στην αγορά εργασίας

 Το επίδομα μητρότητας επεκτείνεται για εννέα μήνες και σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες. «Η …