Τρεις παραιτήσεις και ένα όχι από τους υποψήφιους της ΝΔ, μετά το "φιάσκο(VIDEO)

nd

Συνεχίζεται το μπάχαλο στο εσωτερικό της ΝΔ, μετά το πολιτικό φιάσκο της Κυριακής με την ακύρωση των εκλογών, με τον Βαγγέλη Μειμαράκη με 24 ώρες καθυστέρηση να κάνει δηλώσεις και να τονίζει ότι θα παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος αν παραιτηθούν και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του.

«Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε ποτέ και ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Είπα να την παραδώσω και τον Αύγουστο και μετά τις εκλογές και κανείς δεν ήθελε» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα  του μεταβατικού προέδρου και θα πρέπει και ο κ. Τζιτζικώστας να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παραιτούμαι από τη διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου μου δημιουργούσε περισσότερα μειονεκτήματα από όσα πλεονεκτήματα νόμιζαν ότι είχα.

Για αυτό ζήτησα από τον κύριο Πλακιωτάκη να ορίσει πότε θα συνέλθει η κοινοβουλευτική ομάδα για να συζητήσει τον προϋπολογισμό και τα ζητήματα αυτά. Διότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν έχει αρμοδιότητα με βάση το καταστατικό και τον κανονισμό για να συζητήσει τέτοια θέματα».

Λίγο μετά Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από την κοινοβουλευτική ομάδα, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να αρνείται να παραδώσει την Περιφέρεια

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …