Τώρα και στο TAXISNET η αυξημένη αναδρομική προκαταβολή φόρου

taxisnet
Εντός της ημέρας θα αναρτηθούν στο TAXISNET τα εκκαθαριστικά πληρωμής των νομικών προσώπων, με την αυξημένη προκαταβολή φόρου του φορολογικού έτους 2014, για τις επιχειρήσεις που είναι υπόχρεες.
Οι υπόχρεοι θα πρέπει να εξοφλήσουν το επιπλέον φορολογικό βάρος εως το τέλος του Νοεμβρίου και η Η ΓΓΠΣ θατους αποστείλει και σχετικό email ειδοποιητήριο.
Οι υπόχρεοι θα πρέπει να μπουν στο TAXISNET και να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα ώστε να το προσκομίσουν σε πιστωτικά ιδρύματα ή ΕΛΤΑ και να εξοφλήσουν το ποσό εως τις 30 Νοεμβρίου όπου και είναι η καταληκτική ημερομηνία.
Η αύξηση αυτή ανέρχεται στο 20% της προκαταβολής φόρου που πλήρωσαν οι επιχειρήσεις φέτος για τα εισοδήματα του 2014.
Η αναδρομική αύξηση της προκαταβολής φόρου από 80% σε 100%, για τα κέρδη των νομικών προσώπων είχε ψηφιστεί με τον εφαρμοστικό νόμο του τρίτου μνημονίου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …