Έρχονται απολύσεις-Προειδοποιούν οι εργοδότες-Αμετακίνητη η κυβέρνηση(VIDEO)

anergia1

Δεν υποχωρεί η κυβέρνηση μπροστά στο φάσμα της διόγκωσης της ανεργίας στη χώρα, αφού συνεχίζει την εξέταση του μέτρου της επιβολής αύξησης των εργοδοτικών εισφορών κατά μια μονάδα, όταν οι εργοδότες την προειδοποιούν πως αν το εφαρμόσει θα ξεκινήσουν νέες απολύσεις, για να καλύψουν το κόστος!.
Ησυχάστε όμως ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Σταθάκης, που δεσπόζει στην σημερινή επικαιρότητα, υποστήριξε ότι η αύξηση δεν θα ξεπεράσει τη μία ποσοστιαία μονάδα!!!
"Οι εργοδοτικές εισφορές μπορεί να αυξηθούν κατά μια μονάδα αλλά όχι περισσότερο, εφόσον βέβαια κριθεί εντελώς απαραίτητο", είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …