Αποθέωση ο Σταθάκης: Προσωρινό και έκτακτο μέτρο ο φόρος στο κρασί(VIDEO)

krasi-stafulia

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες Άκη στην περίπτωση των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, αποτελεί κυριολεκτικά παράδειγμα κοροιδίας αυτή η ρίση, μιας και ο ΕΝΦΙΑ, έκτακτο και προσωρινό μέτρο ήταν και εφαρμόζεται για περισσότερο από τέσσερα χρόνια, απλώς και μόνο γιατί ήταν έκτακτος και προσωρινός φόρος.
Ε...Κάτι ανάλογο δήλωσε και μάλιστα γελώντας(γιατί απλά μπορεί να γελά αυτός) ο υπουργός υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» για το φόρο που επιβλήθηκε στο κρασί: «Και ειδικά όταν μπαίνει σε μια μορφή παραγωγής, την οποία θέλαμε όλοι να αποφύγουμε. Προφανώς είναι ένας συμβιβασμός που έγινε υπό τις δεδομένες συνθήκες. Ας το δούμε ως ένα έκτακτο και προσωρινό μέτρο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …