Παράταση των πεντάμηνων διεκδικεί ο Δήμος Πάτρας

peletidhs_yp_dhmarxos_patras_
Την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στον Κοινωφελή Οργανισμό του δήμου Πατρέων μέσω ΟΑΕΔ, που έχουν προσληφθεί με πεντάμηνη σύμβαση, ζητά ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης με επιστολή του στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο και Εσωτερικών και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.
"Οι 452 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας προσέδωσαν σημαντική βοήθεια στο έργο των υπηρεσιών του δήμου που έχουν τεράστιες ανάγκες λόγω έλλειψης προσωπικού.
Ωστόσο οι πέντε (5) μήνες εργασίας, ολοκληρώνονται από 7/12/15 και οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς δεν διασφαλίζουν την εγγραφή τους στο ταμείο ανεργίας αφού υπολείπονται ενσήμων για την υπαγωγή τους στο ταμείο.
Για τους λόγους αυτούς, ζητούμε την παράταση της κοινωφελούς αυτής εργασίας για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες, χρονικό διάστημα που είναι ικανό για να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων προκειμένου να εγγραφούν στο ταμείο ανεργίας".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …