Προσεγγίζει με πρόγραμμα όσους προσφέρουν θέσεις εργασίας ο ΟΑΕΔ

oaed
Mόνιμο μηχανισμό για τη μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης των εργοδοτών από τις υπηρεσίες του Οργανισμού θεσπίζει o ΟΑΕΔ, που παράλληλα δημιουργεί και ειδική μονάδα για τις μεγάλες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του νέου πλάνου, για την προσέγγιση των επιχειρήσεων που προσφέρουν θέσεις εργασίας ή μπορούν να δημιουργήσουν νέες.
Το σύνολο των αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στον ΟΑΕΔ και στις οποίες οικοδομείται η νέα σχέση του Οργανισμού με τις επιχειρήσεις-εργοδότες παρουσιάστηκαν σε δύο ημερίδες που οργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα -στις 10/11 και στις 13/11- με θέμα «Ο ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις επιχειρήσεις» στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος και με την συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ.
Οι αλλαγές αυτές θα υλοποιηθούν μέσω του προγράμματος για τον «Επαναπροσδιορισμό του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ» και ειδικότερα, του ενταγμένου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» έργου «Αναβάθμισης Υπηρεσιών, Εργαλείων και Διαδικασιών Συμπράξεων».
Το έργο που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο εκτιμάται ότι με την ολοκλήρωσή του, εντός των επόμενων μηνών, θα αλλάξει καταλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …