Στο TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας 2016

TELI_aftodioikisi-620x320
Μέχρι και αύριο το αργότερο θα αναρτηθούν στο TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας 2016, από όπου θα τα εκτυπώσουν οι κάτοχοι για να μπορέσουν να τα πληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους, που είναι και η προθεσμία από το υπουργείο οικονομικών.
Εδώ ο σύνδεσμος για την εκτύπωση, στον οποίο οι υπόχρεοι με τους κωδικούς του TAXISNET, το ΑΦΜ του και την πινακίδα κυκλοφορίας, μπορούν να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2016.

Τα τέλη κυκλοφορίας αναπροσαρμόζονται ώστε για παλαιότερα οχήματα να είναι χαμηλότερα σε σχέση με αυτά που θα καταβάλλουν τα πιο καινούργια, που είναι και υψηλότερης εμπορικής αξία.
teli1112222
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών:

«Οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας γίνονται με ξεκάθαρη κατεύθυνση τη δίκαιη αναδιανομή των υποχρεώσεων των πολιτών, ώστε να ελαφρυνθούν οι κάτοχοι οχημάτων, κατασκευής άνω των δέκα ετών, που έχουν χάσει αρκετή από την εμπορική τους αξία. Οι αυξήσεις είναι της τάξεως των 15-60 ευρώ ανά κλίμακα.
Επίσης, παραμένει απαλλασσόμενη από τέλη κυκλοφορίας η κλίμακα των αυτοκινήτων που εκπέμπουν μέχρι 90 ρύπους.
Συνολικά, το πλήθος των οχημάτων που θα έχουν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας θα είναι μεγαλύτερο από αυτό των οχημάτων που θα έχουν μικρή αύξηση.»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …