Άπραγο έμεινε το Υπουργείο Εργασίας στο κλείσιμο της Coca Cola στο Βόλο

coca_cola8

Παρελθόν αποτελεί για το Βόλο, παρά τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις εργαζομένων και τοπικής κοινωνίας το εργοστάσιο της Coca Cola, βυθίζοντας στον μαρασμό ολόκληρη την περιοχή.

Για άλλη μία φορά και με αυτή την κυβέρνηση το Υπουργείο Εργασίας ουσιαστικά ήταν, αν ήταν κιόλας, απλός θεατής των αποφάσεων της πολυεθνικής, καθώς όπως έδειξε το αποτέλεσμα η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην εκπνοή της προθεσμίας, στο Υπουργείο Εργασίας, δεν απέφερε τίποτα σημαντικό.

Ναι μεν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας επέμεινε στην πρόταση για συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βόλο με τη σύμφωνη γνώμη όλων των άλλων υπουργείων και των βουλευτών που παραβρέθηκαν, δεν ήταν αποφασιστικό δε, επιτρέποντας αύξηση της ανεργίας, όπως συνέβη πριν μερικά χρόνια και στην Πάτρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …