Η εγκύκλιος των εκτός έδρας αποζημιώσεων των δημοσίων υπαλλήλων

dhmosioi-ypallhloi-0-620x320

Με νέα εγκύκλιο που δημοσιοποιήθηκε και την οποία υποφράφει   ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χουλιαράκηςκαθορίζονται τα «τσεκουρεμένα» όρια της αποζημίωσης εκτός έδρας και διανυκτέρευσης των δημοσίων υπαλλήλων και των στρατιωτικών .

Οριστικοποιούνται τα εκτός έδρας και διανυκτέρευση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα θεσπίζονται αυστηρότερες προϋποθέσεις για την καταβολή εξόδων διανυκτέρευσης, που σημαίνει πως περιορίζονται σημαντικά οι περιπτώσεις υπαλλήλων που θα αποζημιώνονται από την υπηρεσία τους για διανυκτερεύσεις εκτός έδρας.

Παράλληλα, προβλέπονται δραστικές περικοπές και καταργήσεις στις μη μισθολογικές παροχές για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στο στενό και ευρύτερο δημόσιο.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ όλη την εγκύκλιος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …