Το ISIS απειλεί και την Ελλάδα(VIDEO)

n-ISIS-large570

Ένα νέο απειλητικό βίντεο των τζιχαντιστών με τις χώρες που συμμαχούν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο στο οποίο χλευάζουν ακόμα και τις Η.Π.Α δημοσιεύθηκε από το mirror.co.uk και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά του.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε τις 60 χώρες και ανάμεσά τους είναι και η Ελλάδα.

Στο βίντεο ακούγεται μία φωνή σε άπταιστα αγγλικά να λέει: «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία».

Στο 0:14'' εμφανίζονται οι σημαίες των χωρών που απειλεί το Ισλαμικό Κράτος, επειδή έχουν συμμαχήσει εναντίον του. Στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά είναι η ελληνική σημαία.

Η φωνή ακούγεται να λέει: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν».

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …