ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άστραψε και βρόντηξε κατά Κατρούγκαλου ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟς

Ποιος είδε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ και δεν τον φοβήθηκε σήμερα στην Αίγλη Ζαππείου, με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο να αποδεικνύεται ιδιαίτερα τυχερός που η σύσκεψη παρουσία του επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλιώς ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία θα έβλεπε την πλήρη αποκαθήλωση ενός υπουργού.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές και πάντα έγκυρες πληροφορίες του ergasianews.gr, ο κ.Παναγόπουλος, τον κατηγόρησε ευθέως για το κυβερνητκό άγεστε και φέρεστε, το ασφαλιστικό και την φοροεπιδρομή μέσω του προυπολογισμού του 2016.


Αμίλητος και χωρίς να μπορέσει να αιτιολογήσει με ουσιαστικά επιχειρήματα την κυβερνητική δράση, ο υπουργός αρκέστηκε απλώς στα συνήθη πολιτικά τερτίπια Άκη τις φράσεις ελιγμού χωρίς νόημα λέγοντας:
«Όποιος δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση, που έφερε επανάσταση στην κεντρική πολιτική σκηνή στην Ευρώπη, είναι με τα μνημόνια.»
Αυτό έκανε μπουρλότο τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ και τα όσα διαδραματίστηκαν δεν λέγεται, αφού ο υπουργός παρά τα όσα άκουσε, δεν μπόρεσε να πει πως "η κυβέρνηση της επανάστασης στην Ευρώπη", όπως την αποκάλεσε, μετατράπηκε σε κυβέρνηση της φτώχιας, των πλειστηριασμών και των κατακόρυφων μειώσεων μισθών και συντάξεων!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …