Δήμος Αριστοτέλη:Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής

athlitismos-tefaa
Ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο (02) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως 31/07/2016 (λήξη του προγράμματος), με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2015-2016.
Απαραίτητα δικαιολογητικά: 
1. Αίτηση - έντυπο με κριτήρια επιλογής
2. Πτυχίο φυσικής αγωγής όπως αναφέρεται στον πίνακα 1 της ανακοίνωσης, αναγνωρισμένο από την Ελλάδα.
3. φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
6. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.
7. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι:
Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε Δημοτική ενότητα και
Β) ο υποψήφιος δηλώνει, ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
9. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος
10.Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Κριτήρια επιλογής Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την 26869/1-10-2013 Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ2527/8-10-2013/ΑΔΑ:ΒΛΛΚΓ-39Η) «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».
Τυπικά προσόντα: Βασικό πτυχίο :βαθμός πτυχίου (οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δυο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 0,3).
Μεταπτυχιακοί τίτλοι (Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών master:0,5 μονάδες -διδακτορικό : 1 μονάδα) επισημαίνεται ότι θα γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δυο κατηγορίες μεταπτυχιακών και δεν θα γίνεται αθροιστική βαθμολόγησή τους.
Εμπειρία:( Το ανώτατο όριο εμπειρίας θα είναι 60 μήνες. Για κάθε μήνα απασχόλησης στα ΠΑγΟ με μηνιαίο σύνολο ωρών 120 και άνω λαμβάνονται 0,08 μονάδες ενώ για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης με μηνιαίο σύνολο ωρών μικρότερο των 120 οι μονάδες θα υπολογίζονται αρ.μηνών Χ ώρες απασχόλησης το μήνα Χ 0,08 μονάδες / 120 ).
Πολυτεκνία ( βαθμολογείται με 2 μονάδες)
Ανήλικα τέκνα ( 0,3 μονάδες για τα δυο πρώτα ανήλικα τέκνα και 0,5 για το τρίτο ανήλικο τέκνο)
Μονογονεική οικογένεια : ( 0,5 μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του ).
Σημείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ληφθούν υπόψη : ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο.
Επιλογή-Ανάρτηση πινάκων- Ενστάσεις
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων που συστάθηκε με την υπ' αρ. 13/ 2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Κ.
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Επιχείρησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία (10) ημερών στα γραφεία της Επιχείρησης, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα Γραφεία του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου είτε ταχυδρομικά (Διεύθυνση: Αγ. Νικολάου 2, Ιερισσός Χαλκι δι κή ς, τ . κ 630 75), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2377021121 και 2377021130, εργάσιμες μέρες και ώρες από 28-11-2015 και για (10) δέκα ημερολογιακές ημέρες έως και 07-12-2015.
Η περίληψη της παρούσης ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε (2) τοπικές εφημερίδες του Νομού Χαλκιδικής και ολόκληρη η ανακοίνωση στους Πίνακες Ανακοινώσεων του οικείου Φορέα, του Δημαρχείου στην Ιερισσό, του τοπικού καταστήματος στην Αρναία, του ΚΕΠ και στην ιστοσελίδα του ΑΠΚ www.aristoteleia.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …