Προσλήψεις με οκτάμηνα στις ΑΣΤΕ του ΥΠΟΙΚ

ypoik_38
Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, με ωριαία αντιμισθία για την κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), εξέδωσε το Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2015−2016.
Συγκκριμένα το Υπουργείο Οικονομίας εξέδωσε προκήρυξη για την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 25 ατόμων, ως επιστημονικοί συνεργάτες, εργαστηριακοί συνεργάτες και εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών, στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2015−2016.
Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες.
Οι προσλήψεις θα γίνουν ωστε να καλυφθούν ανάγκες των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ) του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, σε εκπαιδευτικό προσωπικό για την εκπαιδευτική περίοδο 2015−2016, όπως αποτυπώνονται στο με αριθ. πρωτ. 1310/21−10−2015 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …