Τα παιδία παίζει...Υπουργός και Δήμαρχος

231-620x320

Για άλλο τον επισκέφθηκε, άλλο συζήτησαν και με άλλο έπαιξαν, όταν η χώρα διανύει δύσκολες ώρες. Και μπορεί ο εν λόγω δήμαρχος να είναι γνωστός για το στυλ του, όμως το ζητούμενο είναι πως αξιολογεί τα ραντεβού που δέχεται και χάνει χρόνο ο Υπουργός, που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και αρνήθηκε να δει την οικογένεια στρατιώτη της Πάτρας, που έχασε την ζωή του εν ώρα θητείας σε στρατιωτική άσκηση από αστοχία υλικού.
Είναι ο ίδιος υπουργός ο αντιμνημονιακός, που έκανε στροφή 360 μοιρών, έγινε μνημονιακός και πρόσφατα μάλιστα προσκύνησε και την θάλασσα.
Έχουμε λοιπόν τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, να επισκέπτεται τον Πάνο Καμμένο και να του ζήτησε τη βοήθεια του για την κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη του Μαραθώνα.
Τότε τα δύο "παιδιά" προχωρημένης ηλικίας, όπως μαρτύρησε με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Δήμαρχος Μαραθώνα, χάζευαν το μόνιτορ με τις αερομαχίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα, από παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου από τους Τούρκους.
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί οι Τούρκοι κινούνται ανενόχλητοι....

2

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέοι και συνδικαλισμός

Η γενιά που μεγαλώνει με την τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα έχει την ικανότητα να …