56χρονος ασελγούσε σε 9χρονη και το είχε καταγράψει και σε βίντεο!!!

paidi1

Αποτρόπαιο το σκηνικό σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού που αντίκρυσαν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί και το οποίο κατείχε 56χρονος τεχνικός τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη, ομογενής από τη Γεωργία και πατέρας δύο παιδιών 25 και 35 χρονών, που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης, μετά την καταγγελία στην οποία προέβη φίλος του, ξεδιπλώνοντας την αρρωστημένη του δράση σε βάρος μίας παιδικής ψυχής.

Αναλυτικά όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο για την σύλληψή του, όταν ένας φίλος του, από λάθος του δράστη, είδε τα αρχεία στον υπολογιστή του, στα οποία φαινόταν πεντακάθαρα, να ασελγεί τόσο σε βάρος του 9χρονου παιδιού, όσο και άλλων σε παιδικές χαρές.

Αμέσως ενημέρωσε σοκαρισμένος την αστυνομία, που με απόλυτη μυστικότητα τον έβαλε στο στόχαστρο της έρευνας.

Μόλις συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία, της διετούς δράσης του και της φωτογράφισης και ενήλικων γυναικών μέσα στα αστικά λεωφορεία, συνελήφθη και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη, αναμένοντας στις επόμενες ημέρες την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του, για να δουν όλοι ποιος ήταν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με κέρδη 1,93% - Στις 1.447,82 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 160,936 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 34.257.977 μετοχές Με υψηλά …