Óõìâïýëéï ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí õðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ôçí ÄåõôÝñá 6 Éïõëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ίσως και αύριο το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Óõìâïýëéï ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí õðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ôçí ÄåõôÝñá 6 Éïõëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Γύρο τηλεφωνημάτων προς τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου αναμένεται να κάνει στο σημερινό 24ωρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς οι κυβερνητικές πληροφορίες θέλουν να έχει σκοπό να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ώστε το συντομότερο να δρομολογηθεί η άμεση σύγκληση του συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ακόμα και άυριο Σάββατο.

Θέμα που καίει είναι ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση, που προκαλεί σοβαρούς κλιδωνισμούς ενόψει και της Πανελλαδικής 24ωρης Απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 3 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα θα τεθεί και η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό (μετά και τις σχετικές επαφές του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Απώλειες ύψους 5% για το ΑΕΠ προκαλεί η ενεργειακή κρίση

Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και η «Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ» (BSW) εισηγούνται ως λύση …