Ακόμα στον αέρα οι εκλογές της ΝΔ

nd

Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, στις 13 Δεκεμβρίου. Τα μέλη της ΚΕΦΕ δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία και στην περίπτωση που δεν υπάρξει σήμερα «λευκός καπνός» τότε πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2015.

Στην συνεδρίαση όμως υπήρξαν αντιδράσεις από την απουσία βουλευτών που μετέχουν στην ΚΕΦΕ όπως ο Γιάννης Τραγάκης, ο Ευάγγελος Μπασιάκος και ο Θανάσης Δαβάκης, ενώ ο μόνος δικαιολογημένος ήταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. «Δεν μπορούν να μας ασκούν κριτική μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα και οι ίδιοι να μην έρχονται στις συνεδριάσεις» έλεγαν χαρακτηριστικά μέλη της ΚΕΦΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr τα μέλη της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής τα οποία θα συνεδριάσουν και σήμερα έχουν ήδη την σύμφωνη γνώμη μιας εταιρείας η οποία θα αναλάβει το λειτουργικό μέρος και περιμένουν το μεσημέρι να υπάρξει θετική ανταπόκριση από μία ακόμη εταιρεία που θα αναλάβει τα δίκτυα για την online σύνδεση μεταξύ των εκλογικών κέντρων.

Ωστόσο, τόσο ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όσο και ο εκπρόσωπος του Άδωνη Γεωργιάδη Στέφανος Σταμούλης έθεσαν θέμα Παπαμιμίκου. Ο μεν πρώτος ζήτησε να πληροφορηθεί από τον νομικό σύμβουλο του κόμματος αν στέκονται καταστατικά τα περί κωλύματος που ισχυρίστηκε για να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΦΕ και ο δεύτερος ζήτησε να μάθει αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι υπήρχε έγγραφη διαβεβαίωση από την εταιρεία ότι μπορούσε να διεξαγάγει τις εκλογές.

Την ίδια στιγμή που συνεδρίαζε η ΚΕΦΕ ο Ευάγγελος Μειμαράκης έδινε στην δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε με τους αρμοδίους λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στην οποία αποδεικνύεται ότι είχε εκφράσει την ανησυχία του για τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιδιώκουν να διαλύσουν το κόμμα. «Σε μια περίοδο επικίνδυνων διεθνών ανακατατάξεων, είναι σαφές ότι κάποιοι επιδιώκουν την πολυδιάσπαση του ελληνικού πολιτικού συστήματος και τη διάλυση του μοναδικού μεγάλου κόμματος, της ΝΔ , που αποτελεί την εγγύηση για τη σταθερότητα και την προοπτική της χώρας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …