ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα υπολογιστών σε άτομα άνω των 50 ετών

diakopes-ergasia-laptop

Τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας δίνει σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και φέτος η COSMOTE, μέσα από το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο».

Ήδη, περισσότερα από 1600 άτομα άνω των 50 ετών έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη ΜΚΟ «50 και Ελλάς» σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Αγ. Δημητρίου. Το 2016, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Αττικής.

Το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα για τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και την πλοήγηση στο διαδίκτυο, σεμιναριακά προγράμματα τεχνολογιών αφής με smartphones και tablets, αλλά και σεμινάρια εκμάθησης Skype και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.λπ.).

Δειτε περισσότερα εδω

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …