Λογιστή ζητά για πρόσληψη η Σχολή Καλών Τεχνών

forologiko-nomosxedio
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) έχοντας υπόψη την από 18/11/2015 (θέμα 3) έγκριση της Επιτροπής Ερευνών, καλεί τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή έργου.
Ο ανάδοχος θα πρέπει να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και να διαθέτει δικά του φορολογικά στοιχεία.
Αντικείμενο του έργου Λογιστική παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων και Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, έκδοση χρηματικών ενταλμάτων, τήρηση αρχείου Οικονομικής Υπηρεσίας ΕΛΚΕ, ταμείο.
Περίοδος: 12 μήνες (με δυνατότητα ανανέωσης)
Ποσό: 20.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (23%).
Απαιτούμενα προσόντα
-Πτυχίο Λογιστικής ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο σχολών της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από αντίστοιχο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (για το δεύτερο απαιτείται βεβαίωση από το ΔΟΑΤΑΠ). -Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχο λογιστήριο ΕΛΚΕ.
-Καλή χρήση λογιστικών προγραμμάτων σε μορφή E.R.P
-Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ή να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους από τις 27/11/2015 μέχρι τις 14/12/2015 και ώρα 12:00 στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Πατησίων 42, 106 82, Αθήνα Πληροφορίες σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3897100 καθώς και στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ερευνών της ΑΣΚΤ: www.elke.asfa.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …