Προσλήψεις στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

εργασια
Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσής της μέχρι τη λήξη της διάρκειας των Προγραμμάτων, χωρίς καμία δέσμευση εκ των προτέρων, για το ΚΑΠΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσλήψεων που το διέπει και εντός πάντοτε του χρόνου διάρκειας των εν λόγω Προγραμμάτων, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ως ακολούθως:
Οι θέσεις στο ΚΑΠΕ: Έργο : (ΧΜ ΕΟΧ) Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009-2014 - Θεματική Περιοχή : Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Κωδικός ΕΟΧ 11/15.1 Ένας / μια Χημικός Μηχανικός ΠΕ (1 θέση)
Απαιτούμενα προσόντα :
• Αποδεδειγμένη οκταετής εμπειρία (8) σε θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και διαχείρισης προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
• Οκταετής (8) τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και ειδικότερα σε θέματα και ειδικότερα μελέτης και αξιολόγηση αειφόρων ενεργειακών τεχνολογιών σε επίπεδο δήμων και κοινοτήτων.
• Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας.
Θα συνεκτιμηθούν:
• Η κατοχή αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών συναφούς με παραγωγή και διαχείριση ενέργειας.
• Εργασιακή εμπειρία στα παραπάνω θέματα σε διεθνές περιβάλλον (ευρωπαϊκές και μη χώρες).
• Εμπειρία στην υλοποίηση μελετών φωτισμού μέσω του προτύπου ΕΝ 13201 και κάλυψης του από συστήματα ΑΠΕ
• Αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση μελετών ενεργειακής συμπεριφοράς νέων και υφιστάμενων κτιρίων χρησιμοποιώντας απλοποιημένα και δυναμικά εργαλεία ενεργειακής προσομοίωσης, ενεργειακές επιθεωρήσεις υφιστάμενων κτιρίων, προσδιορισμός σεναρίων λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας και ενσωμάτωσης ΑΠΕ σε νέα και υφιστάμενα κτίρια Κωδικός ΕΟΧ 11/15.2 Ένας / Μια Μηχανικός ΠΕ (1 θέση)
Απαιτούμενα προσόντα:
-Αποδεδειγμένη πενταετής εμπειρία (5) σε θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ακολουθώντας την λογική των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων, σχετικά με την βιώσιμης ανάπτυξη, κυρίως στον τομέα της αυτοδιοίκησης.
-Πενταετής (5) τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στην εκπόνηση μελετών και την επικοινωνιακή υποστήριξη θεμάτων Περιβάλλοντος, η/και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και ειδικότερα μελέτης και αξιολόγηση αειφόρων τεχνολογιών σε επίπεδο δήμων και κοινοτήτων.
-Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας.
Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, από την 25η/11/2015 με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής στα γραφεία του ΚΑΠΕ την 7/12/2015 και ώρα 14:00 στη Δ/νση : 19° χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής, υπόψη κας Αικ. Μπεχράκη, με την ένδειξη: Αίτηση για την πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών, με Συμβάσεις Ανάθεσης Έργου, για την εκτέλεση Προγραμμάτων που υλοποιεί το ΚΑΠΕ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …