Συντάξεις με δάνειο για το ΙΚΑ

ika
Στα 210 εκατ. ευρώ ανέρχεται το δάνειο που προτίθεται να λάβει το ΙΚΑ, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να καταβάλλει τις συντάξεις του Δεκεμβρίου, που έχουν προγραμματιστεί να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων την επόμενη εβδομάδα.
Το δάνειο θα ληφθεί από τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (ΤΑΠ ΔΕΗ – 100 εκατ. ευρώ), από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ – 70 εκατ. ευρώ) και από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ – 40.εκατ. ευρώ), όπως αποφάσισε το ΔΣ του Ιδρύματος.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιδρύματος "αναλαμβάνει την υποχρέωση, εντός των παραπάνω ημερομηνιών να αποπληρώσει το δάνειο έντοκα, σύμφωνα με εκείνο το επιτόκιο που έχει διαμορφωθεί στο Κοινό Κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος. Το δάνειο θα έχει διάρκεια λίγων ημερών και θα χορηγηθεί από τις 26 Νοεμβρίου, έως τις 2 Δεκεμβρίου."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …