Open Malls σε Πάτρα, Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη(VIDEO)

article2505.w_l

Τα Open Malls είναι η απάντηση των μικρών στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και για αυτό οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αλλά και με το υπουργείο Ανάπτυξης, έχουν ξεκινήσει  τις προσπάθειες να δώσουν την δική τους σημαντική απάντηση, προσφέροντας στους καταναλωτές μια σειρά από υπηρεσίες, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τις τοπικές αγορές σε υπαίθρια εμπορικά κέντρα.

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου λοιπόν, ήδη κατασκευάζονται σε έξι πόλεις της Ελλάδας, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα,  Αλεξανδρούπολη και Πάτρα, με την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, να έχουν προαναγγείλει ότι θα ανοίξουν μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως ανέφερε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου, το μέλος του Συλλόγου της Πάτρας  και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ηλίας Παυλίδης.

Τα Οpen Μalls θα περιλαμβάνουν τα καταστήματα ενός ή περισσότερων εμπορικών δρόμων όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες παρεμβάσεις ώστε να προσφέρονται στους καταναλωτές υπηρεσίες ανάλογες ενός κλειστού εμπορικού κέντρου.

Στις παρεμβάσεις που θα γίνουν περιλαμβάνονται αναπλάσεις πεζοδρομίων, σκέπαστρα, σημεία πληροφοριών (infokiosk), σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο Διαδίκτυο (WiFi), χώροι απασχόλησης παιδιών, χώροι στάθμευσης, διοργάνωση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ακόμα και άμεση ενημέρωση για εκπτώσεις και προσφορές από τα καταστήματα της περιοχής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …