Δήμος Χαϊδαρίου: Ζητά Νηπιαγωγούς

paidikos
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Δήμου Χαϊδαρίου.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1) Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση.
2) Αντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.
3) Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών ή διπλώματος. (Σε περίπτωση τίτλων σπουδών ή εν γένει εγγράφων της αλλοδαπής, προσκομίζονται αυτά με επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και αναγνώριση ισοτιμίας από την αρμόδια Ελληνική αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις).
4) Βιογραφικό Σημείωμα.
5) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, όπου δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στον Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
6)Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε ημερήσια εφημερίδα και ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά, στο Δημοτικό Κατάστημα (Στρ. Καραϊσκάκη 138) στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαϊδαρίου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει με απόφαση του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και η οποία θα συνεδριάσει μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις ενώπιον της επιτροπής, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την ανάρτησή τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …