Τα αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ 4/2015 στο Δήμο Θεσσαλονίκης

ergates_kathariotitas
Πίνακες αποτελεσμάτων για την κατάταξη-επιλογή προσωπικού για διακόσιους σαράντα πέντε - 245 - ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας και για τέσσερις - 4 - ΥΕ Εργάτες/τριες Έργων ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ2/2015, αναρτήθηκαν για την κατάταξη-επιλογή προσωπικού για διακόσιους σαράντα πέντε - 245 - ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας και για τέσσερις - 4 - ΥΕ Εργάτες/τριες Έργων (Τμ.Ηλεκτροφωτισμού), της υπ'αριθμ. 82857/21-10-15 ανακοίνωσης Σοχ 4/2015, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων (Τμ.Ηλεκτροφωτισμού).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …