Στους δρόμους και η ΠΟΕ-ΟΤΑ

POE-OTA_aftodioikisi1-620x320
Τη συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Η Ομοσπονδία ζητεί μεταξύ άλλων κατοχύρωση του ασφαλιστικού συστήματος με διατήρηση των συνταξιοδοτικών παροχών, άρση της πλήρης απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους, ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές και κοινωνικοπρονοιακές υπηρεσίες, κατάργηση του άρθρου 61 του Ν.3979/2011 «που προωθεί τις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών καθαριότητας», νέο μισθολογιο με ακώλυτη μισθολογική-βαθμολογική εξέλιξη και κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και η προσυγκέντρωση θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσματζόγλου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …