Συμπορεύεται με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, η ΟΕΝΓΕ

NOSOKOMEIO_DIAMARTYRIA-3-10
Την 24ωρη μετάθεση στην κινητοποίησή της, ώστε να εναρμοσιτεί με την Πανεργατική Απεγία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ,  αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ, που καλεί τα μέλη της να απεργήσουν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, οπότε θα εξυπηρετήσουν μόνο τα έκτακτα περιστατικά τα δημόσια νοσοκομεία, που θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.
Οι γιατροί Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας διεκδικούν προσλήψεις γιατρών και προσωπικού στο ΕΣΥ, επαρκή χρηματοδότηση του συστήματος υγείας και θεμελίωση Συστήματος Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Επίσης παλεύουν για ένα βιώσιμο και δίκαιο Ασφαλιστικό σύστημα που θα διασφαλίζει την αλληλεγγύη των γενεών, μιας και στην ανακοίνωσή της η  Εκτελεστική Επιτροπή, διευκρινίζει ότι παραμένει σε ισχύ η απόφαση της ΟΕΝΓΕ για στάση εργασίας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στα Νοσοκομεία και ΚΥ όλης της χώρας από τις 11πμ μέχρι το πέρας του ωραρίου, ημέρα που εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή της ΟΕΝΓΕ για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου, διεκδικώντας τη θετική έκβαση της προσφυγής της, κατ΄ αναλογία προς τις προσφυγές δικαστικών και ενστόλων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …