Απειλεί με σχέδιο Σόιμπλε ο Στουρνάρας

stournaras1

Προειδοποιεί ή απειλεί ο Στουρνάρας, με το μήνυμα που στέλνει προς το Οικονομικό και Κυβερνητικό Επιτελείο, με τα οποία παρεπιπτώντως οι σχέσεις του έχουν αποκατασταθεί το τελευταίο διάστημα;

Ως διοικητής της ΤτΕ, ο άλλοτε τσάρος της Ελληνικής Οικονομίας, κρούει τον κώδωνα της εγρήγορσης και της αποφυγής των λαθών των περασμένων μηνών, γιατί η χώρα δεν θα αντέξει τέτοιου είδους επανάληψη και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

«Με την ψήφιση της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή, έχει καταγραφεί υψηλός βαθμός συναίνεσης. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση και η συναίνεση αυτή δεν πρέπει να διαρραγεί. Αντιθέτως, πρέπει να διατηρηθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα, να στηριχθεί η οριστική έξοδος από την κρίση και ανοίξει ο δρόμος προς την ανάπτυξη», δήλωσε αποκλειστικά στο Mega, παραπέμποντας εμμέσως στο σχέδιο Σόιμπλε περί Grexit".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Κομβική για τις συλλήψεις η απόφαση για τις 400 προσαγωγές

Ο Βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι κομβικής σημασίας για τις χθεσινές συλλήψεις για τη …