Ε.ΜΕ.Ι.Σ καταγγέλλουμε το πρωί τους Υπουργούς....Ε.Μ.Ε.Ι.Σ καταθέτουμε το απόγευμα ενόρκως σε συμβολαιογράφο υπέρ τους;;;

fotopouloxiotis-thumb-large

Τελικά το "άγεστε και φέρεστε" ορισμένων δεν έχει όριο...

Διαβάζοντας κανείς τις ανακοινώσεις της συνδικαλιστικής παράταξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ (του γνωστού συνδικαλιστή της ΔΕΗ), οι οποίες καλούν σε γενικό ξεσηκωμό τους Έλληνες εργαζόμενους κατά των μνημονίων και κατά των Υπουργών που τα εφαρμόζουν, θα ανέμενε κανείς ότι πίσω από τα κείμενα....υποτίθεται ότι υπάρχουν "αγωνιστές" που σέβονται και τιμούν το θεσμικό τους ρόλο....

Αμ δε...αμ δε...

...φούσκες, συνδικαλιστικά φούμαρα και (ίσως) μπόλικη δόση ιδιοτέλειας κρύβεται (εξ όσων όλα δείχνουν) πίσω από τα "επαναστατικά προσκλητήρια" του επικεφαλής της εν λόγω παράταξης.

Και γιατί το λέμε αυτό;

Εμ...έχουμε και Ε.Μ.Ε.Ι.Σ τους δικούς μας λόγους...!

Κι αυτό διότι σύμφωνα με ακράδαντες αποδείξεις που έχει στα χέρια της η συντακτική ομάδα του ERGASIANEWS, ο επικεφαλής της ως άνω συνδικαλιστικής παράταξης φαίνεται ότι το πρωί "ρίχνει ρουκέτες στις ερπύστριες" της Τρόικα και των Υπουργών της Κυβέρνησης και το απόγευμα δίνει ένορκες καταθέσεις υπέρ Υπουργών σε αστικές υποθέσεις, στις οποίες οι ίδιοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση...!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε...ο επικεφαλής του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ καταθέτει υπέρ Υπουργών, αφού νωρίτερα έχει πετάξει για τα μάτια του κόσμου "ρουκέτες στις ερπύστριες" των Μνημονίων (που εκείνοι εφαρμόζουν).

Τι; Δεν το πιστεύετε διότι προεκλογικά δήλωνε ότι συμπορευόταν με το κόμμα  "Λ.Α.Ε" του Λαφαζάνη;

Διότι δήλωνε τη στήριξη του στη ΛΑΕ και βροντοφώναζε προεκλογικά ότι «στηρίζει όλους όσους από τον πρώην ΣΥΡΙΖΑ τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και καταψήφισαν και το τρίτο μνημόνιο για λόγους συνέπειας, ιδεολογικούς, ανθρωπιστικούς αλλά και σεβασμού σε όσους έμειναν πιστοί στις θέσεις με τις οποίες εκλέχθηκαν»;

Σιωπάτε καλέ...

Και εμείς ΔΕΝ θέλουμε να το πιστέψουμε... αλήθεια σας λέμε...που να ρίξει ο "Υπουργός" φωτιά να μας κάψει σας λέμε!

Όμως αυτό που τα ματάκια μας διάβασαν όταν στο mailbox βρήκαμε φωτοαντίγραφο της ένορκης κατάθεσης του συνδικαλιστή της ΔΕΗ υπέρ πρωτοκλασάτου Υπουργού της σημερινής Κυβέρνησης, ήταν εξόχως αποκαλυπτικό!

Και ποιος ήταν αυτός ο Υπουργός;

Εκείνος ο Υπουργός, στη δικαιοδοσία του οποίου φαίνεται να υπάγεται εκείνη η Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία έχει στείλει στη δικαιοσύνη το πόρισμα για το σχηματισμό της δικογραφίας του συνδικαλιστή της ΔΕΗ...!!!

Εμείς δεν θα συνάγουμε κανένα απολύτως συμπέρασμα. Τα γεγονότα παραθέτουμε και τα συμπεράσματα είναι δικά σας!!!

Υ.Γ. Επανερχόμαστε...σύντομα...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …