Περιφρούρηση και ενίσχυση της απεργίας από την ΑΔΕΔΥ

adedy

Αποφασισμένη να μην μείνει ούτε ένας εργαζόμενος της μακριά από την απεργία της 3ης Δεκέμβρη, είναι η ΑΔΕΔΥ, που αυτή τη φορά κινητοποιείται δραστικά με ενημέρωση όλων των μελών της σε ολόκληρη την χώρα, με βάση την σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, που έχει ως εξής:

«Εν όψει της προωθούμενης κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, η  Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΓΣΕΕ, στις 3 Δεκεμβρίου, πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο συνδικαλιστικό και πολιτικό γεγονός.

Να γίνει καταλύτης για την ακύρωση των προωθούμενων σχεδίων και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Να αποτελέσει μια ευκαιρία για κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κατόπιν των προαναφερθέντων και σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμό, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία να διοργανώσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα συγκεντρώσεων και επισκέψεων σε χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τη συμμετοχή στα κλιμάκια μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …