Πληρώνει τους αγρότες το Υπουργείο

epidoma
Την Τετάρτη θα αναρτηθούν οι πίνακες των δικαιωμάτων ανά ΑΦΜ και από την Παρασκευή θα αρχίσει η καταβολή του 90% της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες, όπως δήλωσε ο ίδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσιάζοντας το οριστικό χρονοδιάγραμμα των πληρωμών στον αγροτικό χώρο.

«Επιλέξαμε αντί να δώσουμε τέλος Νοεμβρίου το 70% της βασικής ενίσχυσης, να δώσουμε, όπως μας επιτρέπει και ο Κανονισμός, το 90% της βασικής ενίσχυσης τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

«Παράλληλα, νοικοκυρέψαμε όλες τις εκκρεμότητες που ξεκινάνε από το 2008 και φτάνουν μέχρι το 2014. Θα πληρώσουμε μέχρι τις 15 του Δεκέμβρη το σύνολο των εκκρεμοτήτων μέχρι το 2014. Άρα, στον αγροτικό χώρο θα εισρεύσουν τις επόμενες ημέρες πάνω από 1,2 δισ. ευρώ» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …