ΔΩΡΕΑΝ για τους οικονομικά αδύναμους οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί Ηρακλείου

paidikoi
Άκρως σημαντική σε αυτή την δύσκολη οικονομική εποχή, η απόφαση που έλαβαν η Δημοτική Αρχή και ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, για απαλλαγή των τροφείων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς εκατοντάδων οικογενειών του με μικρά παιδιά, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Ειδικότερα αποφασίστηκε απαλλαγή των τροφείων σε:
-Οικογένειες με 1 έως 2 παιδιά και με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ,
-οικογένειες με 3 παιδιά και άνω, με 67% ΑΜΕΑ με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 10.000 ευρώ και τέλος
-ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας από 67% και άνω.
Ο δήμος Ηρακλείου προετοιμάζει και άλλες δομές φιλοξενίας παιδιών, γνωστοποιώντας ότι  βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανέγερσης και άλλων βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, με το αιτιολογικό, ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την διατήρηση αλλά και την αύξηση του αριθμού των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές μας αλλά και των εργαζομένων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …