Θέσεις γυμναστών στο Δήμο Λευκάδας

ergasia

Ο Δήμος Λευκάδας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για την λειτουργία των Προγραμμάτων «Αθλησης για Όλους» περιόδου 2015-2016 στον Δήμο Λευκάδας, τα οποία πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , Γυμναστές Πτυχιούχους Καθηγητές ή Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
-Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με ειδικότητα και εμπειρία στην Αντισφαίριση (Τένις),
-Ειδική Φυσική Αγωγή- Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή,
-Ποδόσφαιρο (με γνώση και εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου (5Χ5), -Παραδοσιακούς χορούς και Ρυθμική Γυμναστική,
-Κλασσικό Αθλητισμό,
-Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό,
-Αερόμπικ & Πιλάτες
-Τοξοβολία.
Η μοριοδότηση & η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ.26869/08.10.2013 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΦΕΚ 2527/Β/08-10-2013) με θέμα: «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Αθλησης για Όλους».

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 Ν.3584/07 (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με τα δικαιολογητικά) στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Λευκάδας(Βαρδάνια) κα Αραβανή Σοφία τηλ: 2645 0 25230, κατά τις ώρες 9:00 έως 16:00, από την Δευτέρα 7/12/2015 και για δέκα (10) ημέρες έως την Τετάρτη 16/12/2015.
Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εβδομαδιαίες εφημερίδες της Λευκάδας, αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου & του Δήμου Λευκάδας καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκάδας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …