Θέσεις εργασίας από το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς

Grafeio - Diefthintis ergazomenoi

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου Horizon 2020 (H2020) υλοποιεί το εγκεκριμένο ερευνητικό έργο με τίτλο «datACRON: Big Data Analytics for Time Critical Mobility Forecasting» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του ως άνω έργου είναι 01/01/2016-31/12/2018. Μία συνοπτική περιγραφή του φυσικού αντικείμενου του έργου και των Ενοτήτων Εργασίας (Work Packages).

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθεται να συνεργαστεί με σύβαση ανάθεσης έργου με τρία (3) φυσικά πρόσωπα, με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2016, με δυνατότητα άμεσης ανανέωσης εφόσον χρειαστεί για τις ανάγκες ολοκλήρωσης των παραδοτέων του έργου.

Το ύψος της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο συναρτάται με το ειδικό αντικείμενο ανάθεσης, τα προσόντα του αντισυμβαλλόμενου, την προϋπολογισθείσα δαπάνη για το προς ανάθεση έργο, ενώ υπόκειται στους περιορισμούς του χρηματοδοτικού προγράμματος και της κείμενης νομοθεσίας.

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος γίνεται βάσει της Κ.Υ.Α. 679/1996 (ΦΕΚ Β’ 826), και η οποία έχει κυρωθεί με το άρθρο 36 του Ν. 3794/2009 (ΦΕΚ Α’ 156/2-9-2009) και τροποποιήθηκε με το άρθρο 36 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ Α’ 71/19-5-2010) και τον Οδηγό Χρηματοδότησης του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το αντικείμενο του προς ανάθεση έργου, τα κατ’ ελάχιστο απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα, καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης για κάθε μία από τις τρεις (3) θέσεις περιγράφονται ακολούθως:

Θέση 1 Επιστημονικού συνεργάτη με εξειδίκευση στη διαχείριση δεδομένων με κατανεμημένες ή παράλληλες μεθόδους.

Θέση 2 Μηχανικού Ανάπτυξης Λογισμικού με εξειδίκευση στην κατανεμημένη ή παράλληλη διαχείριση δεδομένων μεγάλης κλίμακας.

Θέση 3 Επιστημονικού συνεργάτη με εξειδίκευση στην ανάλυση δεδομένων και στη μηχανική μάθηση.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να μελετήσουν τη σύντομη περιγραφή του έργου και το αντικείμενο απασχόλησης  και να υποβάλλουν την πρόταση συνεργασίας τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ), συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων τίτλων σπουδών καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει αυτά που αναφέρονται στο βιογραφικό τους, σε πλήρως σφραγισμένο φάκελο. Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) μέχρι και την 9η εκεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στην παρακάτω διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 122, 185 32, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6ος Όροφος Πρωτόκολλο

Στο φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη «Για το έργο “datACRON” (B.729), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την προκήρυξη προσωπικού με ρ. πρωτ: 201511229/24.11.2015 και για τη θέση ….. »

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στον κ. Γαλανάκη Κωνσταντίνο, e-mail: kgalanak@unipi.gr, τηλ. 210 4142635 ώρες 10:00-15:00.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …