Έξοδο από την κρίση το έτος ορόσημο 2016, υπόσχεται ο Αλέξης(VIDEO)

ΤΣΙΠΡΑΣ 220

«Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ήταν αναγκασμένες να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα και μια συμφωνία, ο πολιτικός σχεδιασμός αυτής της κυβέρνησης δεν εξαντλείται στην υλοποίηση της συμφωνίας. Η κυβέρνηση έχει πολιτικό σχέδιο για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη και θα το εφαρμόσει.

Αν το 2015 ήταν το έτος της σταθεροποίησης της χώρας στην Ευρωζώνη, το έτος του οριστικού τέλους του «Grexit», το 2016, θα πρέπει να είναι η χρονιά για την αφετηρία για την έξοδο από την κρίση».

Αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε ο πρωθυπoυργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο 26ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που είχε ως θέμα: «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως:

«Το 2016 θα είναι η χρονιά που θα εδραιώσει τη μακροπρόθεσμη πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στον τόπο μας. Η μόνη, απαρέγκλιτη και αναντικατάστατη προϋπόθεση για την πολιτική σταθερότητα, είναι ο σεβασμός στη λαϊκή ετυμηγορία που διατυπώθηκε τρεις φορές τη χρονιά που φεύγει.

Το 2016 θα σηματοδοτήσει τη στροφή στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία θα εμπεδωθεί κατά προτεραιότητα, για τα λιγότερο ευνοημένα κοινωνικά στρώματα.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …