ΔΕΙΤΕ πως μπορείτε να αυξήσετε με νόμο τον βασικό σας μισθό

misthoi_2014_9_26_12_42_15_b2

Περισσότερα από 495 ευρώ το μήνα, μπορούν να λαμβάνουν μηνιαίως χιλιάδες εργαζομένων, αρκείνα γνωρίζουν ότι υπάρχει σε ισχύ νόμος του 2000, με την επωνυμία "Επιδότηση Εργατικής Εισφοράς", τον οποίο μποορύν όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν, προτού τον θυμηθούν οι κυβερνώντες και τον καταργήσουν στο όνομα της λιτότητας και των μνημονίων, αυξάνοντας τον βασιό τους μισθό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, για να γνωρίζετε πως θα τον εκμεταλλευτείτε για το δικό σας οικονομικό συμφέρον:

"Οι εργαζόμενοι που αμείβονται με μισθό 586 ευρώ /μήνα μεικτά, λαμβάνουν δηλαδή 495 ευρώ/μήνα καθαρά έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από τον εργοδότη τους να δηλώσει πως υπάγονται στο καθεστώς της Ε.Ε.Ε. και έτσι το ποσό των 39,09 ευρώ/μήνα που τους παρακρατείται να αποδίδεται σε αυτούς. Έτσι αυτόματα θα έχουν αύξηση που αντιστοιχεί σχεδόν σε έναν επιπλέον μισθό το χρόνο, θα παίρνουν δηλαδή στο χέρι 534 ευρώ/μήνα αντί για 495 ευρώ που παίρνουν σήμερα.

Με βάση το νόμο 2837 του 2000 την επιδότηση δικαιούνται μισθωτοί με καθεστώς πλήρους απασχόλησης με ασφάλιση ΙΚΑ για τον κλάδο σύνταξης και αμείβονται με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ και εργαζόμενοι που αμείβονται με το βασικό ημερομίσθιο που προβλέπει η ΕΓΣΣΕ."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …