Εντείνουν τις αγωνιστικές τους δράσεις στην Κοινωφελή Εργαία

κοινωφελη

Δράση σε πανελλαδικό επίπεδο αναλαμβάνουν οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων κοινωφελούς απασχόλησης, που διεκδικούν την παράταση των συμβάσεων τους, παρά την αρνητική απάντηση του υπουργείου Εργασίας.

Ήδη αποφάσισαν το ακόλουθο πλαίσιο κινητοποιήσεων αρχής γεομένης από σήμερα:

1. ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ στην απεργία στις 3/12/2015 στην Αθήνα με προσυγκέντρωση 10.30π.μ. στο Μουσείο.
2. ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ στις 9/12/2015 και κάλεσμα όλων των Δήμων σε συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
3. Να πραγματοποιηθούν ΕΚΤΑΚΤΕΣ συνελεύσεις σε όλους τους Δήμους Πανελλαδικά για ενημέρωση και οργάνωση της μεγάλης πορείας στις 9/12/2015.
4. Μετά την 9/12/2015 αποφασίζουμε από κοινού τα επόμενα δυναμικά βήματα μας (κινητοποιήσεις, καταλήψεις κά.)
5. Αποστολή αντιπροσωπίας στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για απαίτηση έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα μας και κάλυψη των ημερών κινητοποιήσεων μας.
"ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ!! Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή τους πάνω μας!!! Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι! Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτε! Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας.
Τα ΟΧΙ τα δικά τους δεν μας ταράζουν. Απαιτούμε να παρθούν τώρα πολιτικές αποφάσεις!!! Η ζωή μας δεν τους ανήκει και δεν θα τους την χαρίσουμε… Δεν εγκαταλείπουμε!! Τώρα κλιμακώνουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας !! Ήρθε η ώρα συνάδελφοι να ακουστεί η δική μας αλήθεια και φωνή πιο δυνατά!! Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε !!! Όλοι μαζί για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!", τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα ευνοήσει τις επενδύσεις

Να μην ενοχοποιούνται οι επενδύσεις στα ακίνητα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας σε ομιλία του σε …