Καστοριά και Άργος Ορεστικού λειτουργούν Κοινωνικό Φροντιστήριο

frontistirio
Περίπου 30 μαθητές Λυκείου παρακολουθούν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργεί με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς.
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή ξεπερνούν τους 20, στα δυο τμήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργούν σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, «είναι μια κίνηση, η οποία προσπαθεί να δώσει βοήθεια και ανάσες σε νέα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία που κάνουν την επιλογή για το τι θα ακολουθήσουν».
Τα μαθήματα γίνονται στην Καστοριά στο Εργατικό Κέντρο και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού σε μια αίθουσα σχολείου που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά, αλλά και όσοι μαθητές θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου μπορούν να απευθύνονται στην ΕΛΜΕ Καστοριάς και στο Εργατικό Κέντρο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …