Μακελιό με 14 νεκρούς-17 τραυματίες στην Καλιφόρνια(VIDEO&ΦΩΤΟ)

kalifornia-620x320

Δύο ένοπλοι που φορούσαν στρατιωτικά ρούχα, ένας άνδρας και μία γυναίκα τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά,εισέβαλαν στο κέντρο ατόμων -κυρίως παιδιών- με ειδικές ανάγκες “Inland Regional Center” στην Καλιφόρνια και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, με  αποτέλεσμα τραγικό.

Νεκροί από αστυνομικά πυρά έπεσαν και οι δύο δράστες τις επίθεσης,  κατόπιν κινηματογραφικής καταδίωξης που ακολούθησε, σχεδόν 5 ώρες μετά την επίθεση, ενώ σύμφωνα με το NBC το όνομα του δράστη είναι Syed Farook, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα η μεταξύ τους σχέση.

Μακελειό στην Καλιφόρνια - 14 νεκροί 17 τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας έπεσαν νεκροί από τα πυρά των δραστών 14 άνθρωποι, ενώ άλλοι 17 έχουν τραυματιστεί και ήδη βρίσκονται στα νοσοκομεία της περιοχής. Επίσης από τον πανικό που προκλήθηκε πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις σφαίρες, έπεσαν και χτύπησαν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τα κίνητρα πίσω από αυτή την αποτρόπαια ενέργεια των δραστών και έχουν αποκλείσει πολλές περιοχές, όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Έμοιαζε σαν να βρίσκονταν σε αποστολή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πυροτεχνουργοί βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης προκειμένου να εξετάσουν αντικείμενα που βρέθηκαν εκεί. Ο σερίφης της περιοχής ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν να κινούνται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …