Μόσχα, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον απειλούν οι τζιχαντιστές

parisi10_530_355

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον Δυτικό κόσμο μετά την επίθεση στο Παρίσι, με Νέα Υόρκη,  Ουάσινγκτον και Μόσχα, να έχουν τεθεί σε επιφυλακή και ουσιαστικά να τρέμουν, μετά τη νέα απρειλή των τζιχαντιστών, ότι ετοιμάζουν μαζικές επιθέσεις, με νέο βίντεο που ανάρτησαν μέλη του ISIS στο διαδίκτυο και το οποίο κατέβασε το YOU TUBE.

Ο ένας από τους άνδρες που μιλά αγγλικά σημειώνει πως:

"Αυτοί που υποστηρίζουν πως θα πολεμήσουν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους δεν είναι ικανοί ούτε να προστατέψουν τη χώρα τους και προσθέτει ότι οι τζιχαντιστές θα χτυπήσουν όταν οι εχθροί τους δεν το περιμένουν.

Ο Αλλάχ θα πάρει εκδίκηση. Το αίμα θα κυλήσει. Το Παρίσι ήταν μόνο η αρχή, δηλώνει μπροστά στην κάμερα ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους και συμπληρώνει ότι πλησιάζει η ώρα της Ουάσινγκτον, της Νέας Υόρκης και της Μόσχας και τους προειδοποιεί να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον τους γιατί αλλιώς δεν θα μπορούν να κρυφτούν και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια τους με κανένα τρόπο."

Στο εν λόγω βίντεο, εμφανίζονται δύο άνδρες του Ισλαμικού Κράτους να κρατάνε στα χέρια Καλάσνικοφ και να εξαπολύουν απειλές προς τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και τη Μόσχα, υπογραμμίζοντας πως ότι έγινε στο Παρίσι ήταν μόνο η αρχή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …