8μηνης διάρκειας προσλήψεις στο Δήμο Αιγάλεω

athlitismos-tefaa
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2015-2016» με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέρα την 31/7/2016.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
• Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 23 έως 65 ετών.
• Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. με την ανάλογη ειδικότητα όπου ζητείται.
• Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο. υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης όπου και θα δηλώνουν σε ποια προγράμματα και σε ποιο Δήμο ή άλλο φορέα εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο, καθώς και σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν κατά σειρά προτεραιότητας
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Τμήματος Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων ( Πλαστήρα 20 ) κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 από 3/12/2015 έως και 14/12/2015.
Η παρούσα να αναρτηθεί στο δημοτικό κατάστημα, στα γραφεία του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, στην ιστοσελίδα του Δήμου και περίληψη της να δημοσιευθεί σε 2 ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …