Γυμναστές προσλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Athlos-Facilities9

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ – ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
την πρόσληψη έως ογδόντα (80) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωριαία αποζημίωση), συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έτους 2015-2016, όως αυτά αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι και δέκα (10) ημέρες μετά την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου (οδός Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ. επικοινωνίας: 210­6107.650-651 από την 04-12-2015 και για δέκα (10) ημέρες έως και την 13-12­2015. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 7
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ 9
ΜΛΑ – ΕΥΡΩΣΤΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ – ΑΕΡΟΒΙΚΗ 8
ΡΑΓ 6
ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ 2
ΕΝΟΡΓΑΝΗ 4
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 6
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ 2
ΤΖΟΥΝΤΟ 2
ΣΤΙΒΟΣ 2
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ 2
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ 9
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ 6
ΑΜΕΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΜΕΑ 7
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ – ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ – ΖΟΥΜΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΓΙΟΓΚΑ & ΠΙΛΑΤΕΣ Κ.Α. 6

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά :

 1. Αίτηση συμμετοχής.
 2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας, κλπ.
 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι: α. τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και β. ο υποψήφιος δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, δικαστική αντίληψη και απαγόρευση, κλπ.).
 4. Φωτοτυπία: πτυχίου Φυσικής Αγωγής στην οποία να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
 5. Φωτοτυπία ( δύο όψεων) της αστυνομικής ταυτότητας.
 6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης.
 7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης.
 8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος/η.
 9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία & ώρες απασχόλησης ανά μήνα όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
 10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 11. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986: ότι ο υποψήφιος θα παρέχει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με το ωράριο και το πρόγραμμα που θα του υποδειχθεί από την Επιχείρηση σε αντικείμενο το οποίο συμπεριλαμβάνει ενεργή συμμετοχή σε προγράμματα άσκησης όπως αεροβική γυμναστική, γυμναστική με όργανα και εξοπλισμό, κολύμβηση σε ΑΜΕΑ, κλπ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπό εξέταση από τον EMA το εμβόλιο της Johnson & Johnson

© Uladzimir Zuyeu | Dreamstime.com 13.04.2021, 21:43Ενημερώθηκε στις: 13.04.2021, 23:14 Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλούν τα περιστατικά …