Καθηγητές φυσικής αγωγής ζητούνται στο Δήμο Πολύγυρου

job1
Ανακοίνωση για την πρόσληψη έξι (6) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως 31-07-2016 με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» περιόδου 2015-2016.
Απαραίτητα δικαιολογητικά :
1. Αίτηση- απαραίτητα δικαιολογητικά
2. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
3. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας
6.Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης(μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α η άλλων ασφαλιστικών ταμείων)ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.τ.λ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την επιθεώρηση εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.
7. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της Γ.Γ.Α., ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων , ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι :
Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε ενότητα, σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχτεί
β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη , υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
9. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος. 10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεικής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση στα γραφεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου, (Παλιό Δικαστικό Μέγαρο). Εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πολυγύρου, εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ.10 άρθρο 21Ν.2190/1994).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκλογές Ιουνίου 2023. Νέα δημοσκόπηση της MRB

Νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού OPEN για τις εκλογές Ιουνίου 2023 …