Αυτός είναι ο 56χρονος τεχνικός της ΕΡΤ που ασέλγησε σε 9χρονη!(ΦΩΤΟ)

aselgeia_paidia-730x410

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικης και κατοχή εκατοντάδων αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για τον Αρσένιο Βλ. Σερασίδη, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γεωργία.
Ο 56χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για πορνογραφία ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία,κατά την τελευταία διετία προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονου κοριτσιού.

Στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ η φωτογραφία και τα στοιχεία κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανήλικης
Στην κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) σκληρής παιδικής πορνογραφίας, ενώ σε ορισμένα ψηφιακά αρχεία απεικονίζεται να ασελγεί σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.
Επιπλέον, βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε ανυποψίαστες γυναίκες σε δημόσιους χώρους καθώς και παιδιά διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …