Δήμος Σουλίου: Ψάχνει καθηγητές γυμναστικής

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-E35
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ,συνολικά δύο (02) ατόμων ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες.
H δαπάνη βαρύνει τον Προϋπολογισμό της Επιχείρησης και θα καλυφθεί από χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε ποσοστό 60 % και από ιδία συμμετοχή των ωφελουμένων της οποίας το ύψος θα οριστεί με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους (Έντυπο αίτησης διατίθεται από την υπηρεσία)πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα κάτωθι δικαιολογητικά :
1. Βιογραφικό σημείωμα
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
3. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
4. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
6. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
7. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ περί ανεργίας.
8. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως : βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
9. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Προθεσμία και τόπος υποβολής Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από τις 08 /12/2015 (Τρίτη ) μέχρι και τις 21 /12/2015 ( Δευτέρα ), καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σουλίου «Κ.Ε.Δ.Σ» Διοικητικό τμήμα - Παραμυθιά παλαιό Γυμνάσιο 1ος όροφος.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των προσλήψεων δεν θα είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …