Επί πληρωμή οι μετακινήσεις για τους ένστολους!Κόβεται το ΔΩΡΕΑΝ

astynomia1-620x320

Ορατός είναι ο κίνδυνος να σταματήσει από 1ης Ιανουαρίου 2016 , η δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς των ενστόλων, αφού σύμφωνα με το νόμο 4337/2015, που ψηφίστηκε τον περασμένο μήνα, «η εκτέλεση του μεταφορικού έργου του ΟΑΣΑ αναστέλλεται αυτοδικαίως από την 01/01/2016 και για όσο χρονικό διάστημα το Υπουργείο δεν καταβάλλει το αντίτιμο ή τη διαφορά του κομίστρου από την πίστωση αυτή», όπως εξηγούν με ανακοίνωση τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Στο θέμα επανέρχεται ο Βουλευτής Α’ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης,  που ερωτά ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς,  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότητης Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, εάν προτίθενται να υπογράψουν άμεσα την εν λόγω σύμβαση, καθώς κι αν υπάρχουν οφειλές αντιτίμου εισιτηρίων ή διαφοράς κομίστρων από προηγούμενες συμβάσεις μεταξύ του Υπουργείου και του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, μέχρι σήμερα οι ένστολοι του Λεκανοπεδίου της Αττικής μετακινούνταν δωρεάν εντός του Λεκανοπεδίου, μετά από σύμβαση, που υπογράφονταν κάθε χρόνο μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Διοίκησης του ΟΑΣΑ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …