Θέσεις εργασίας και στην Βέροια

job_2015_6_18_12_0_31_b2
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, ήτοι από 17-12-2015 έως 16-02-2016, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας που εδρεύει στη Βέροια.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη μπορούν να υποβάλλουν απλή αίτηση (υπάρχει έντυπη στην υπηρεσία μας) αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς στο Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού Π.Ε. Ημαθίας (Μητροπόλεως 44, 1ος όροφος, γραφείο 12 - Βέροια- τηλ. Επικοινωνίας 23313 50112 και 23313 50116) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία έξι (6) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. (www.pkm.gov.gr)), ήτοι από 04-12-2015 έως και 09-12-2015.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
2) Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και της άδειας άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι :
α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,
β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
4) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αίτησής του έχει απασχοληθεί ή όχι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών στους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009 και αν ναι να δηλώνει την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του.
5) Έγγραφα που αποδεικνύουν την εμπειρία, όπου αυτή απαιτείται. Η εμπειρία πρέπει να βεβαιώνεται από ασφαλιστικό φορέα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέο επικαιροποιημένο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 19-04-2024/1230 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία …