Δήμος Αγίας Παρασκευής: Προχωρά σε προσλήψεις

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0007
Ανακοινώνει ότι προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2015-2016 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προτίθεται να προσλάβει τριάντα εννέα (39) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:
1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της ΓΓΑ (μήνες απασχόλησης-μηνιαίες ώρες απασχόλησης), στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
2. Αίτηση στην οποία δηλώνουν:
i. εάν εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο στα προγράμματα, σε ποιό πρόγραμμα, σε ποιο δήμο ή άλλο φορέα και εάν επιθυμούν να εργαστούν με τις ίδιες προϋποθέσεις.
ii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν iii. να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο δήμο ή άλλο φορέα επιθυμούν να εργαστούν.
Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 και η ανακρίβεια των δηλουμένων επιφέρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και μέτρα.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
4. Αντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία: Βεβαίωση Φορέα όπου θα αναγράφεται μόνο η προϋπηρεσία στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της ΓΓΑ (μήνες απασχόλησης-μηνιαίες ώρες απασχόλησης), βεβαίωση ΓΓΑ όπου θα αναγράφεται η προϋπηρεσία στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της ΓΓΑ (μήνες απασχόλησης-μηνιαίες ώρες απασχόλησης).
Μόνο οι παραπάνω βεβαιώσεις θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό των μορίων προϋπηρεσίας.
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού γίνεται στο Δημοτικό Κατάστημα, στη γραμματεία του ΠΑΟΔΑΠ, στις επίσημες ιστοσελίδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΠΑΟΔΑΠ, ενώ η δημοσίευση της παρούσας γίνεται σε δύο ημερήσιες εφημερίδες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00 έως 14.00, στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΠ, οδός Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη δημοσίευσης της παρούσας. Γίνεται η κατάρτιση πινάκων σειράς προτεραιότητας και η ανάρτησή τους στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΠ, οδός Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου.
Η υποβολή ένστασης από τους ενδιαφερομένους γίνεται στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΠ, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10 ημερολογιακών) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …